MÚSICA 2º ESO

TREBALL PER A TOT L’ALUMNAT

Hola! Per als últims dies d’aquest curs tan atípic plantejaré una activitat molt divertida i que podreu realitzar i gaudir si voleu amb algú més de la vostra família. Us assegure que passareu una estona molt agradable. ANIMAR-VOS!

Aquesta tasca és voluntària per a TOT l’alumnat. És a dir, NO és necessària per a aquells alumn@s que volen recuperar l’assignatura.

14 DE JUNY DATA LÍMIT PER A ENTREGAR LA TASCA FINAL

TASCA FINAL

Practicar el següent EXERCICI RÍTMIC amb la cançó COUNT ME ALONG.

INSTRUCCIONS:

-Us aconselle veure primer el vídeo de la PERFORMANCE completa de la cançó així us feu una idea del que farem.

-Posteriorment i amb el vídeo del TUTORIAL, practicarem els diferents moviments rítmics. Hi ha dues seqüències diferents molt senzilles (pattern 1 i pattern 2) i es van combinant al llarg de la cançó.

-Quan tinguem clares les 2 seqüències rítmiques realitzarem l’exercici rítmic amb el vídeo de la PERFORMANCE.

-Quan us isca, us graveu i m’ho envieu a: musica.navarrosantafe@gmail.com o  pastorlidia@navarrosantafe.com o a través del TELEGRAM: LidiaMusicaNavarroSantafe.

NOTA: la meua proposta és realitzar aquest exercici en parella però si no és possible, el podeu fer tots sols.

ATENCIÓ: Si ho realitzeu en parella que siga amb algú que estigueu convivint (pare, mare, germà-na, iaio-a,… ) i pugues tindre contacte. És molt important no saltar-se les mesures de distanciament social i en cap cas realitzar-lo amb una persona externa a la unitat familiar.

Enllaç als dos vídeos:

1.-TUTORIAL dels moviments rítmics.

2.-PERFORMANCE completa de la cançó.

ESPERE QUE HO PASSEU MOLT BÉ!


ALUMN@S AMB LES DUES PRIMERES AVALUACIONS APROVADES

Hola de nou! Continuem treballant…

Recorde que durant aquesta avaluació farem tasques que ens serviran per a repassar alguns dels continguts que hem vist fins ara i que amb el lliurament d’aquestes tasques podreu millorar la vostra NOTA FINAL.

25 DE MAIG DATA LÍMIT PER A ENTREGAR TASQUES 3 I 4

TASCA Núm. 3  (Part teòrica)

Repàs de Llenguatge Musical, instruments musicals i flauta dolça.

Realitzarem els següents KAHOOTS (encara que vegeu molts són curts).

MOLT IMPORTANT: En el nickname del Kahoot heu de posar el vostre nom, cognom i curs (ex: lidiapastor2A). A mi m’arriben els resultats i d’aquesta manera podré saber que ho heu fet i com (respostes encertades i fallades).

No serán vàlids els kahoots que no vagen correctament identificats (nom+cognom+curs ex: lidiapastor2A), els kahoots inacabats o els que hagen fallat més del 40% de les preguntes (si el primer KAHOOT us ix malament podeu realitzar un Segon KAHOOT per a millorar el vostre resultat).

ENLLAÇOS KAHOOTS: 

-FIGURES I SILENCIS 2

-LLENGUATGE MUSICAL

-INSTRUMENTS MUSICALS 2

-INSTRUMENTS MUSICALS 3

-PARTS DE  FLAUTA DOLÇA

TASCA Núm. 4 (Part pràctica)

SUPERPADS

És una aplicació de música per a dispositius mòbils, gratuïta i fàcil d’usar.

Amb SUPERPADS reproduirem els millors HITS del moment.

INSTRUCCIONS:

-Descarregar l’aplicació SUPERPADS en el teu dispositiu mòbil.

-Podeu triar la cançó que més us agrade (hi ha més de 800 disponibles).

-Els tutorials per a realitzar les les diferents cançons estan en Youtube i es pot accedir a ells a través de la mateixa aplicació. Punxa ACÍ per a veure un exemple.

-Per a començar a utilitzar-la i saber com funciona està disponible l’opció aprén a tocar.

-PRACTICAR la cançó (HIT) del SUPERPADS que més us agrade.

-Quan us isca, us graveu un vídeo i me l’envieu a: musica.navarrosantafe@gmail.com  o  pastorlidia@navarrosantafe.com o a través del TELEGRAM: LidiaMusicaNavarroSantafe.

MOLT IMPORTANT: en el vídeo tinc a veure la vostra cara i la pantalla del mòbil amb els vostres dits realitzant l’exercici de manera clara. Si alguna d’aquestes condicions no es compleix, el vídeo no es donarà per vàlid.

És una aplicació molt intuïtiva, senzilla i divertida. ESPERE QUE US AGRADE I US DIVERTIU MOLT AMB AQUESTA ACTIVITAT!


ALUMN@S QUE TINGUEN LA 1a I/O LA 2a AVALUACIÓ SUSPESA:

Ja estem en contacte i sabeu el que heu de realitzar específicament cadascun/a de vosaltres per a poder aprovar l’assignatura.

MOLT IMPORTANT: les activitats que us mane de manera individual a cadascun/a de vosaltres són imprescindibles per a poder APROVAR.

Si a més de recuperar les avaluacions voleu pujar nota, PERFECTE! Quan acabeu el treball que us he manat per correu podeu fer les tasques que he manat a la resta dels vostres companys.

Recordeu que per a qualsevol dubte podeu contactar amb mi a través dels següents correus electrònics: musica.navarrosantafe@gmail.com  o pastorlidia@navarrosantafe.com o a través del TELEGRAM: *LidiaMusicaNavarroSantafe.

ÀNIM!


TREBALL PER ALS/LES ALUMNES QUE TINGUEN LA 1a I/O LA 2a AVALUACIÓ SUSPESA:

Ja m’he posat en contacte amb tots/tes vosaltres i sabeu que heu de fer les tasques específiques que he preparat per a cadascun/a de vosaltres. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb mi a través dels següents correus electrònics: musica.navarrosantafe@gmail.com, pastorlidia@navarrosantafe.com o a través del TELEGRAM: LidiaMusicaNavarroSantafe.

NOTA: Si a més de recuperar les avaluacions passades voleu pujar nota, PERFECTE! Quan acabeu el treball que us he manat per correu, podeu fer les tasques que he manat a la resta dels vostres companys.

ÀNIM!


TREBALL PER ALS/LES ALUMNES AMB LES DUES PRIMERES AVALUACIONS APROVADES

Hola! Abans de començar amb les tasques…. Enhorabona! La mitjana de les dues avaluacions us ix aprovada. Però ara hem de continuar treballant.

Durant la tercera avaluació farem diverses tasques que ens serviran per a repassar els continguts que hem vist fins ara. A més és important saber que amb el lliurament d’aquestes tasques podreu millorar la vostra NOTA FINAL.

11 DE MAIG DATA LÍMIT PER A ENTREGAR TASQUES 1 I 2

TASCA Núm. 1  (Part teòrica)

Repàs de Llenguatge Musical, instruments musicals i posicions flauta dolça.

Realitzarem els següents KAHOOTS (encara que vegeu molts són curts):

MOLT IMPORTANT: En el nickname del Kahoot heu de posar el vostre nom, cognom i curs (ex: lidiapastor1A). A mi m’arriben els resultats i d’aquesta manera podré saber que ho heu fet i com (respostes encertades i fallades).

No serán vàlids els kahoots que no vagen correctament identificats (nom+cognom+curs ex: lidiapastor2A), els kahoots inacabats o els que hagen fallat més del 40% de les preguntes (si el primer KAHOOT us ix malament podeu realitzar un Segon KAHOOT per a millorar el vostre resultat).

ENLLAÇOS KAHOOTS: 

NOTES EN CLAU DE SOL

FIGURES I SILENCIS 1

CONCEPTES MUSICALS 1

CONCEPTES MUSICALS 2

INSTRUMENTS MUSICALS 1

POSICIONS FLAUTA

TASCA Núm. 2 (Part pràctica)

Practicar el següent EXERCICI RÍTMIC.

En el vídeo, per a facilitar la interpretació i execució d’aquest exercici de ritme es repeteix la mateixa seqüència rítmica diverses vegades i augmentant el tempo de manera gradual (de més lenta a més ràpida).

Quan us isca, us graveu un vídeo amb l’última part de l’exercici (la més ràpida) i me l’envieu a: musica.navarrosantafe@gmail.com o  pastorlidia@navarrosantafe.com o a través del TELEGRAM: LidiaMusicaNavarroSantafe.

MOLT IMPORTANT: en el vídeo he de veure la vostra cara i els moviments rítmics de manera clara. Si alguna d’aquestes condicions no es compleix, el vídeo no es donarà per vàlid.

ESPERE ELS VOSTRES TREBALLS!

INFORMACIÓN IMPORTANTE:
Estimad@s alumnas y alumnos,
a partir del lunes 27 de abril vuestras madres y padres podrán consultar en la web de Itaca Familias las notas de la segunda evaluación, si alguien tuviera problemas para el acceso, puede ponerse en contacto por email con los/las tutores/tutoras.
En breve empezaréis a recibir indicaciones sobre las tareas a realizar en este tercer trimestre.
Esperamos que estéis todos y todas muy bien y que volvamos a vernos muy pronto. Mucho ánimo.

INSTRUCCIONS – QUÈ M’HEU D’ENVIAR I QUAN? 

-Cada setmana propose diverses activitats i exercicis per a realitzar. Es divideixen en tres blocs (com féiem en classe) TEORIA-AUDICIÓ-INTERPRETACIÓ.

-Cada activitat va acompanyada, si és necessari,  d’una explicació. Heu de llegir TOTA l’explicació per a poder fer el treball correctament .

-Si heu d’enviar alguna cosa sobre l’activitat proposada vindrà especificat. NOMÉS heu d’enviar les tasques que us indique.

-El treball i les consultes o dubtes podeu enviar-les  al correu electrònic: musica.navarrosantafe@gmail.com o pastorlidia@navarrosantafe.com.També us podeu posar en contacte amb mi a través del TELEGRAM. En el buscador del telegram poseu LidiaMusicaNavarroSantafe i ja podeu enviar-me vídeos, imatges i missatges per a realitzar qualsevol consulta.

IMPORTANT: quan realitzeu un enviament a través del correu electrònic o telegram poseu el vostre nom, cognom i curs perquè jo puga saber ràpidament de qui són i evitar així equivocacions.

SEMPRE CONTESTARÉ ELS CORREUS per a assegurar-vos que ho he rebut de manera correcta. Si no rebeu contestació en 24 hores és que no m’ha arribat.

-Si l’arxiu que voleu enviar és molt gran i no us deixa a través del correu electrònic, dues opcions: realitzar l’enviament utilitzant el DRIVE o DROPBOX o enviar-me’l per TELEGRAM.

-Quan realitzem algun KAHOOT en el nickname teniu que posar el vostre nom, cognom i curs (ex: lidiapastor1A). IMPORTANT: a mi m’arriben els resultats i d’aquesta manera puc saber si ho heu fet i com (respostes encertades i fallades).

Reviseu totes les tasques que he manat des del 16 de març fins al 8 d’abril i intenteu posar-vos al dia a poc a poc. Recorde que només heu d’enviar-me les activitats i exercicis que us especifíque i que els resultats del Kahoot m’arriben a mi directament una vegada el realitzeu a les vostres cases. Per a qualsevol dubte o consulta ja sabeu com contactar amb mi.


ACTIVITATS SETMANA 6 Al 8 D’ABRIL

PART TEÒRICA

Per a aquesta setmana us propose contestar de manera breu a aquesta pregunta.

Què és la música per a tu?

Quan realitze aquesta pregunta no em referisc a què és la música de manera teòrica (sons, notes, ritme, etc) sinó a què significa en les vostres vides la música, que us aporta, en què us ajuda, perquè la utilitzeu, en definitiva, què és per a vosaltres la música a nivell personal.

Una vegada realitzat l’exercici, en la llibreta (escanejat) o en l’ordinador, me l’heu d’enviar a través dels correus electrònics: música.navarrosantafe@gmail.como pastorlidia@navarrosantafe.como a través del TELEGRAM @*LidiaMusicaNavarroSantafe.

PART AUDICIÓ

Escolta la cançó We are the world de Michael Jackson gravada en 1985.

Només Michael Jackson va poder reunir als grans del pop d’aqueixos moments  per a gravar aquest tema. La seua lletra intenta transmetre un missatge d’unitat mundial enfront de la fam a Àfrica. Aquesta setmana us propose aquesta audició per a enviar també un missatge d’unió, però aquesta vegada contra el CORONAVIRUS. ÀNIM!

PART INTERPRETACIÓ

En aquest vídeo podeu practicar un senzill ritme de manera progressiva.

Exercici de ritme.

Aquest exercici rítmic el practicarem durant varies setmanes així que tranquils si no us ix de seguida. Amb practicar-ho 2 o 3 vegades al llarg de la setmana és suficient. Després de vacances continuarem amb ell.

SUPERPADS

Igual que el ritme és una activitat que realitzarem al llarg de varies setmanes… tranquil·litat.

Els últims dies vam començar a treballar amb aquesta aplicació en el mòbil o Tauleta.

És una aplicació de música per a dispositius mòbils, gratuïta i fàcil d’usar. Amb SUPERPADS pots reproduir els millors HITS del moment.

INSTRUCCIONS:

-Descarregar l’aplicació en el teu dispositiu mòbil.

-Podeu triar la cançó que més us agrade (hi ha més de 800 disponibles).

-Els tutorials per a realitzar-les estan en Youtube i s’accedeixen a ells a través de la mateixa aplicació.

-Per a començar a utilitzar-la i saber com funciona està disponible l’opció aprén a tocar.

És una aplicació molt intuïtiva, senzilla i divertida.

SEGUR QUE QUAN ENS VEGEM SOU UNS CRACKS DEL *SUPERPADS!!!!!


Benvinguts a la nova EDUCACIÓ MUSICAL en quarantena.

Com aquesta situació és nova per a mi i per a tots, intentaré fer-ho tan bé com siga possible amb la finalitat de continuar el vostre ensenyament en la distància.

En aquesta plataforma aniré penjant la planificació setmanal i posaré a la vostra disposició les activitats i el treball de la meua assignatura, MÚSICA.

Podeu realitzar consultes a través del següent correu electrònic: musica.navarrosantafe@gmail.com. Intentaré respondre el més ràpid possible però depenent del nivell de demanda podré atendre-vos més o menys ràpid.


ACTIVITATS SETMANA 16 AL 18 DE MARÇ

Repasa la unitat 3 realitzant el següent Kahoot:

KAHOOT sobre la Música Medieval

IMPORTANT: En el nickname del Kahoot heu de posar el vostre nom, cognom i curs (ex: lidiapastor1A). A mi m’arriben els resultats i d’aquesta manera puc saber que ho heu fet i com (respostes encertades i fallades).

FLAUTA

Karaoke per flauta: When the Saints Go Marching In


ACTIVITATS SETMANA 23 AL 27 DE MARÇ

LA FORMA MUSICAL

Enllaços al dossier de la Unitat 4 i els seus exercicis:

Unitat 4: FORMA

Exercicis Unitat 4: La Forma

-Llegir el tema.

-Fer els exercicis de l’1 al 5.

FLAUTA

Interpreta amb flauta la següent partitura (pots pujar o baixar la velocitat de la partitura en: configuració-velocitat de reproducció).

Karaoke per flauta: When the Saints Go Marching In

MUSICOGRAMA:

Diverteix-te amb aquest musicograma: Paquito el Xocolatero


ACTIVITATS SETMANA 30 MARÇ AL 3 D’ABRIL

PART TEÒRICA

-Acabar les activitats del tema de la forma que vam començar la setmana passada (de la 6 a la 9).

Torne a deixar els enllaços al tema de la unitat i els seus exercicis.

Unitat 4: FORMA

Exercicis Unitat 4: La Forma

Els exercicis s’entregaren si us és possible en finalitzar el tema. Una vegada acabats tots els exercicis, els escanegeu i els envieu a través del correu electrònic: musica.navarrosantafe@gmail.com.

PART AUDICIÓ

Podeu veure aquest vídeo resum de LA FORMA MUSICAL. Explicació senzilla de la FORMA MUSICAL amb exemples coneguts per tots com Jingle Bells, On vas Alfons XII, Campanita i la Sonata per a piano en Do Major de Mozart.

PART INTERPRETACIÓ

1.-Interpretarem amb flauta la següent partitura.

KARAOKE per flauta RESISTIRÉ

ATENCIÓ: Pots interpretar la partitura més lenta. Per a això clic en configuració- velocitat de reproducció.

2.-Amb aquesta mateixa cançó podeu fer el ritme de gots que hem realitzat durant aquesta segona avaluació.  Començarem la seqüència rítmica quan entre la tornada «estribillo» de la cançó «RESISTIRÉ»

3.-La cançó ‘Resistiré’ del Duo Dinamico (grup de pop espanyol famós en els anys 60-70), ja es pot considerar l’himne oficial de la quarantena a Espanya en ser cantada de manera massiva per la gent des dels seus balcons.

IMPORTANT:

-M’agradaria que us gravàreu un vídeo realitzant aquesta activitat, és a dir, un vídeo tocant la flauta o realitzant la *seqüencia rítmica.

-No necessite que la interpretació estiga perfecta només vull veure com ho intenteu.

-No fa falta tota la cançó només uns 30 segons.

-Després envieu-ho a: musica.navarrosantafe@gmail.com.

Amb tots els vídeos que maneu realitzarem un VIDEOCLIP de la cançó.

En el videoclip no sonaren les vostres interpretacions NOMÉS utilitzaré la imatge NO l’àudio (no us preocupeu si us sona la flauta millor o pitjor).

ESPERE LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!!