NUESTRA ALUMNA ELENA SÁEZ OBTIENE EL PRIMER PREMIO DE NARRACIÓN DE LOS PREMIOS SAMBORI

481

La alumna de 3º ESO de nuestro centro, ELENA SÁEZ AROCA, obtiene el PRIMER PREMIO de narración, en la 23ª edición de los PREMIOS SAMBORI, con su relato “Llum”: un mensaje esperanzador. ¡Enhorabuena a Elena y a su profesora de Valencià, Tamara Abad!

El passat divendres 21 de maig se celebrà l’entrega de premis del la 23é edició dels premis Sambori, al Centre de Cultura de Petrer. El premi que té com a objectiu incentivar la creació
literària en valencià entre els més joves, els quals participen amb la redacció d’una narració breu respectant uns paràmetres establerts per la fundació. Enguany, el primer premi de la comarca de l’Alt Vinalopó ha arribat a parar a Villena, en concret a una alumna de 3r d’ESO, Elena Sáez, del nostre centre. L’alumna presentà un relat intitulat Llum, un monòleg interior que farà reflexionar el lector, fins el més adult, en la recerca de la seua llum interior. Una meravellosa creació, ben cohesionada i amb una progressió coherent que arreplega les reflexions d’una adolescent. Un premi molt merescut pel que fa a la seua qualitat literària i, més encara, pel seu missatge esperançador que hi vol transmetre.